Què volem

-Impulsar un procés de construcció col·lectiva al municipi de Vic, que treballi per la consecució d’un nou model de govern local, transparent i participatiu, sota control ciutadà i que posi en marxa polítiques justes, redistributives i sostenibles. Donant una resposta veïnal i popular a la crisi actual

-Establir un compromís amb els moviments socials, veïnals i sindicals, amb els professionals i els treballadors dels diferents àmbits, amb gent políticament organitzada i amb la contribució de la ciutadania en general, per tal d’elaborar un mapa de necessitats, la redacció del programa electoral i fer- ne el seguiment posterior.

– Controlar i exercir un seguiment del dia a dia municipal i de l’acompliment dels programes electorals, a través d’una radical participació ciutadana, que ha de ser promoguda des del Consistori, cosa que implica la total transparència en la gestió municipal mitjançant informacions a l’abast de tothom.

– Obrir un procés amb una amplia participació per crear una majoria. Un procés obert a la gent, a les organitzacions socials, als moviments i als partits polítics, que ens permeti treballar conjuntament a partir d’uns principis comuns i d’uns objectius concrets per tal de fer possible l’inici d’aquesta confluència, i guanyar l’Ajuntament de Vic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this:
%d bloggers like this: