Vic per a Tots reafirma el seu compromís en seguir desplegant el seu programa i treballar constructivament per la ciutat

L’executiva local ratifica la confiança i valora la bona feina del regidor Arnau Martí i censura la situació de crispació que busquen d’altres formacions polítiques

Vic per a Tots fa una valoració positiva de la tasca realitzada pel grup municipal en aquesta primera meitat de mandat i la voluntat de seguir desplegant les polítiques que ha proposat el grup municipal. En aquest sentit, l’executiva local vol mostrar la plena confiança en el regidor municipal de Vic per a Tots, Arnau Martí, del que en valor positivament la tasca realitzada.

 

En aquest sentit, considera que l’acord d’estabilitat amb el govern ha permès portar endavant diverses propostes del programa electoral de Vic per Tots com la tarifació social a les escoles bressol, l’augment de subvencions a la contractació d’aturats majors de 45 anys, mesures de suport al petit comerç, una millora en l’inversió social i als barris, la professionalització del servei de l’alberg social, la desqualificació urbanísitica de la Pota-Sud, la creació de la figura del síndic de greuges, la creació d’una oficina d’assessorament a les famílies afectades per les clàusules sòl o l’impuls del recent Fòrum Ambiental.

 

L’executiva local considera que el grup municipal de Vic per a Tots, amb el regidor Arnau Martí al capdavant, ha demostrat en aquesta primera meitat de mandat que té propostes i projecte per la ciutat, així com la capacitat de transformar-la des del diàleg i la voluntat de ser útils al conjunt de la ciutadania de Vic. Així mateix, l’executiva local posa en valor el treball fet fins ara en la millora dels serveis municipals, desplegant un programa amb accent social, amb capacitat de diàleg i vocació de servei a la ciutat.

 

D’altra banda, l’executiva local de Vic per a Tots vol manifestar el seu rebuig a la situació de crispació política que, al seu entendre, busquen d’altres formacions polítiques i censura el nivell de desqualificació a la que han arribat. Cal tornar a recordar que qui va renunciar a governar la ciutat, amb un possible pacte entre les forces de progrés, després de nou legislatures amb governs de CiU a la ciutat va ser Capgirem. Alhora, recorda que el primer grup que va pactar amb l’equip de Govern uns pressupostos va ser precisament Capgirem, de forma pràcticament gratuïta. No acceptem que, ara, la seva inoperància a l’oposició es tradueixi en mala educació i en descrèdit personal al nostre regidor, traspassant la ratlla del respecte imprescindible en el debat polític.

 

El grup de Vic per a Tots, en motiu dels 2 anys de mandat, ha elaborat un butlletí per explicar la feina feta i les seves propostes a la ciutadania.

 

Veure enllaç del butlletí:

https://drive.google.com/file/d/0B1Og0J8NSaN3QkNVQ2tmam9zd0U/view?usp=sharing

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: