Vic per Tots presenta un “equip solvent per posar l’Ajuntament al servei dels veïns i veïnes de Vic”

La nova formació vigatana formada per ciutadans independents, ICV, Podem Vic i EUiA inicia un procés de primàries que finalitzarà el proper 22 de març Vic per a Tots ha presentat un equip dels 10 primers per concòrrer a les primàries per encapçalar la candidatura de Vic a Tots a les properes eleccions municipals. “Tenim un equip solvent, fruit de la confluència de diferents trajectòries socials i polítiques però que vol sumar per seguir defensant els drets socials, els serveis públics i una política a l’abast de tothom des de l’Ajuntament.” Ha assegurat Arnau Martí que encapçala la candidatura. Dani Jiménez, número dos de la candidatura, ha expressat també la seva il·lusió per formar part “d’aquest equip que és l’expressió de moltes lluites quotidianes i moltes experiències posades al servei de la transformació de la ciutat”. “Hem de recuperar un Ajuntament que remi al costat de la gent i no li posi les coses més difícils” .     Vic per a Tots inicia un procés de primàries durant aquesta setmana, en la qual, els ciutadans de Vic podran votar a la candidatura dels 10 primers via web entre el 16 i el 20 de març, i el 22 de març presencialment a l’stand de Vic En Comú al Mercat dels Sentits. (https://vicperatots.wordpress.com/proces-de-primaries/)

PROPOSTA DE CANDIDATURA  (CAP DE LLISTA + EQUIP DE 10 PRIMERS) 

Arnau Martí  30 anys, Llicenciat en Ciències Polítiques i amb Estudis de Màster de Polítiques Socials i Comunitàries de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP). Membre del Grup de Defensa del Ter, Greenpeace i Òmnium Cultural. 

Daniel Jiménez 49 anys. Diplomat Universitari en Fisioteràpia. Màster Oficial en Educació Inclusiva el 2011 per la UVic. Ha estat Secretari General del Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya des de 1993 fins al 2001 i Degà del 2003 al 2007. Des de l’any 2000 és professor de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic. Vinculat a associacions de malalts, prestant servei de voluntari en programes de salut pels afectats i amb una ONG, coordinant el programa d’ajut a la formació i creació de la xarxa d’atenció a les persones discapacitades de Mauritània. 

Maria Teresa Cenzano 54 anys. Psicopedagoga a l’Equip d’Orientació i Assessorament Psicopedagògic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a la comarca d’Osona. Té una extensa experiència a l’àmbit educatiu, al llarg de més de 30 anys de treball he desenvolupat diferents tasques: mestra, mestra d’Educació Especial, Cap d’estudis, Direcció, professora de psicologia i pedagogia d’ensenyament secundari, formadora de Professorat de Secundaria i, els darrers 17 anys, d’assessora a l’EAP d’Osona. És experta en Altes Capacitats, i tinc extensa formació en gestió de conflictes, treball en xarxa, inclusió, igualtat de gènere. 

Isàvena Opisso 41 anys. Bibliotecària de professió i vocació. Membre de la plataforma “perquè no ens fotin en tren”. Activista LGTB+ Membre de la Junta de l’associació de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals TALCOMSOM. Impulsora dels primers Plans de lluita contra l’homofòbia a nivell local. Representant de la Taula Nord dels primers pressupostos participatius que s’han dut a terme a la ciutat de Vic. Membre d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme d’Osona.  

Estibaliz Pous de Blas 41 anys. Treballadora de banca i vinculada al món del treball com a sindicalista. És membre de l’AMPA de l’Escola Sentfores i ha participat activament de les mobilitzacions de la “Marea Groga” en la defensa de l’escola pública. 

Yolanda Baena Muñoz 38 anys. Va estudiar d’adminstrativa (FP). Actualment està a l’atur. 

Carles Pérez  43 anys. Llicenciat en Filosofia, actualment treballa de tècnic en prevenció de riscos laborals. És sindicalista de CCOO, activista cultural de la ciutat i articulista de diverses publicacions. 

Marco Sebastian Noferini 45 anys. Treballador de l’administració pública des de fa 20 anys. Implicat en sindicats i col·laborador en l’obra social dels Franciscans a Barcelona. Articulista per a diverses publicacions i prolífic bloguer. 

Sílvia Espinosa 50 anys.  Sindicalista de CCOO respresentant dels treballladors de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central i representat a la federeació de Sanitat a CCOO . 

Francisco José Marmol  44 anys. Va estudiar entre altres coses: administratiu, disseny de pàgines web i tècnic en comerç exterior, actualment està a l’atur. És voluntari de la Creu Roja i ha treballat en camps de treball per nens amb síndrome de Down a Neufcháteau (França).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: