Vic per a tots es presenta per treballar pel canvi a la ciutat després de 35 anys de governs de CiU

Aquest diumenge al matí la candidatura Vic en comú es va presentar al Mercat dels Sentits, al passeig de la Generalitat.

Anuncis

Aquest diumenge al matí la candidatura Vic en comú es va presentar al Mercat dels Sentits, al passeig de la Generalitat. Hi van assistir Arnau Martí, alcaldable de la coalició, i Daniel Jiménez, portaveu de Podem, entre d’altres membres de les dues formacions.

La coalició va proposar fer un pla de xoc contra la precarietat en la qual viuen moltes famílies de Vic, repartir la riquesa i trencar els 35 anys de governs de la dreta a Vic.

A l’acte d’aquest diumenge, també es va presentar el manifest “Ara ja és demà”, el qual pot rebre adhesions directament per Internet. El manifest convoca a “construir una ciutat entre totes i tots des dels valors de l’ètica progressista i la participació activa”. I afegeix: “Anhelem una ciutat més democràtica, sostenible, solidària, honesta i transparent. Una ciutat equitativa on prevalguin els serveis públics enfront dels serveis privats i on els recursos, tan materials com a humans, siguin emprats de forma intel·ligent i equitativa. Treballarem pel canvi al servei de la ciutadania, no com una abstracció retòrica, sinó amb voluntat de fer-ho realitat”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: